Tarihi Yazanlar Unutulmaz !

16.10.11

16 Ekim 2011

Mükemmel bir haberle uyandık sabah Engelsiz Aslanlarımız 3.kez Dünya Şampiyonu olmuştu.Hasta hissetmeme rağmen içimde çok büyük bir heyecan ile Fenerbahçe karşılaşmasına gittim.Sesim kaldı Ankara Arena'da ama helal olsun bu takıma çünkü hakettiler , Fenerbahçe'nin bir kere bile öne geçmesine izin vermeden rahatça bir galibiyet aldılar.Saha da kazanılan galibiyetin yanında tribünde de ezdik bugün Fenerbahçe'yi.

Maçtan çıktıktan sonra başka bir maç için düştük yollara.2 haftalık özlem bitiyor Futbol takımımızla buluşuyorduk.İlk yarı mükemmel bir oyun sergiledik topla oynama yüzde 66 ya yüzde 34dü bir ara.Topla oynama yüzdesi yanıltabilir çoğu zaman ama oyunu Bursaspor yarı alanına yıkıp pas yapmıştık tıpkı Barcelona gibi.Yapamadığımız şeylerde vardı ilk yarıda ceza sahası içinde kalabalıklaşamamak gibi.2. yarı ise zeminin ağırlığı , milli oyuncularımızın çokluğu gibi nedenlerden dolayı oyundan düşmeye başladık.Sahanın en iyilerinden birisi olan Engin Baytar'da sakatlanınca Bursaspor kontrolü eline geçirdi ve sonucunda da golü buldular.Pek futbol oynayamadığımız dakilardan birisiydi ama sanki sihirli bir değnek değdi bir an Melo topu kaptı Sabri'ye aktardı , Sabri Sercan'a ,Sercan'dan mükemmel bir topuk pası ,Milan Baros'dan harika bir koşu ,Elmander'den çok iyi bir ara pası ve Baros'un çok kolay gibi gösterdiği bir son vuruş.Ve bunların hepsinin tek dokunuşda olması sadece bu bile umut veriyor gelecek adına.


Maçın adamı benim için Milan Baros'dur.O koşuyu yapacak , o vuruşu yapacak ve maç kazandıracak başka birisi olmadığı için Milan Baros'dur.O koşuyu yapabildiği için Milan Baros'dur.

Sabri'yi beğendim bugün yapması gereken herşeyi yaptı.

Melo için diyecek bir şey yok görevini yeterine getiriyor üzerine de yüzde 30 koyup başka işler yapıyor muazzam bir futbolcu.

Engin her maç bir yerleri iflas edene kadar çabalıyor zaten yeteneğini kimse tartışamaz oynadığı takımın farkında olması güzel bir şey.

Ujfalusi bu adama ayrı bir parantez açmak lazım bu adama roman filan yazmak lazım , bu adamın videolarının altyapılarda defans dersi olarak izletilmesi lazım.Pozisyon bilgisi,oyun zekası,top tekniği,hırsı,gücü ne büyük adamsın sen Ujfalusi !

Teknik ekip ise nasıl heyecanlı eskisi gibi tıpkı.Hasan'ı alıp sola koysan otobana çevirecek sanki yeniden oraları o kadar maçın içindeler o kadar bizimle birlikteler.

3.10.11

Mutluluk Hemde Çok Kere !

      Şampiyonluk gelene kadar yeni başlık oluşturmayacaktım blogda ama dayanamadım bu gece.

     Öncelikle Ankaragücü maçında olduğum için Basketbol karşılaşmamızı izleyemedim ama içim rahattı açıkcası kazanacağımızdan değil kaybetsek bile formanın,armanın hakkını verileceğini biliyordum.Sizler için ne desek az sağolun var olun Mahmuti'nin Aslanları!
     Ankara deplasmanına gelince , ne kadar övünsek azdır ankara deplasman değildir modundaydı tribünler :)Ankaragücü tarafına bilet alanları ve Galatasaraylı olanlarıda Galatasaray Tribününe aldılar güvenlik açısından sanırım 927 kişilik yerde 1500-2000 civarı insan olmuştuk.Bütün tezahuratlara eyvallahda Seni Sevmeyen Ölsünü söylerken kendimi kaybediyorum adeta.
     Maça dönücek olursak , bakabildiğim kadarıyla kontrollü oyun oynadık ama ceza sahasına çok adamla girdiğimiz ender maçlardandı.Selçuk ve Engin ortasahadan çok iyi destek verdiler Kazım kanatdan destek verdi.Bir anda 4-5 kişi olduk oralarda.Hızlı oyun oynadık,güzel kontraya çıktık.Defansta ciddi pozisyon bir tane verdik onuda Muslera engelledi.
     Ben çok daha iyi Galatasaray bekliyorum tabii ki eskisi gibi olsun herşey en az 35-40 dakika sadece onların ceza sahasında oynayalım istiyorum herkes gibi ama bu mümkün değil en azından şimdilik.Performans açısından gittikçe yükselen bir seviyedeyiz.İlk haftaya oranla artık daha iyi hücum yapıyoruz daha derli toplu bir görüntüdeyiz.Bu hafta olmamız gereken yerdeyiz bence ve herşey yolunda gidiyor , henüz yeni yeni takım oluyoruz.Bugün ortasaha 5limizin 4ü yeni transferdi Kazımda geçen sezon devre arası geldi.Birbirine alıştıkdan sonra çok can yakacak bu takım.Şöyle düşünün Engin takıma aşırı derecede katkı verdi çünkü yanındaki Selçuğu çok iyi tanıyor Felipe Melo ve Riera'da çok iyi tanıyacak birbirini, Baros Selçuk yada Elmander Selçukda uzun lafın kısası futbolcular birbirini tanıyana kadar über bi futbol beklemenin anlamıda yok mantığıda yok.
    Selçuk'un önderliğindeki Galatasaray'ın kontrollü oynayıp, ayağa pas yaparak bazen tempoyu düşürüp bazen tempoyu arttırarak ; oyunu elinde tutup aldığı net bir galibiyettir.
    Son olarak bugün Türk Spor Tarihinde bir ilk yapılmış olabilir , Futbol maçı esnasında 'Bu sene baskette tarih yazalım' tezahuratıyla inledi Ankara 19 Mayıs Stadyumu.Böyle bir taraftar kitlesinde yer almaktan onur duydum.Tabii ki bunu basın gündeme getirmeyecek çünkü bu güzelliği biz Galatasaraylılar yaptık.

7.6.11

La la la la Laay laaa Abdul Kader Keita !

   

                Abdul Kader Keita tadı damağımızda kalan izlemeye doyamadığımız hırs küpü,hızlı ve bir o kadarda çevik kanat oyuncusu.Hala kulaklarımda Mecidiyeköy Semalarında yükselen Lala lala laay laaa Abdul Kader Keita sesi.Duyduğuma göre Katar'da yılın futbolcusu seçilmiş.Bu sene içinde de pek çok kez aklıma gelen soru geldi yine aklıma acaba dedim acaba Keita olsa artı kaç puanımız daha olurdu.Disiplinsiz vs yalanlarıyla gönderildi buradan , deplasmanda oynamıyor diye saçmaladılar.Futbolcunun işi futbolunu oynamaktır Keita da  fazlasıyla oynadığı için gönderildi zaten buralardan.
                Hiç bir zaman bi efsane mertebesine ulaşamayacak gözümde ama hep özlenenlerden olacak.Birileri duysaya sesimizi getirse ya seni tekrar bize güzel olmaz mı?Özletmese daha fazla.
               La la la la Laay laaa Abdul Kader Keita !

26.5.11

Selçuk İnan -Zürriyet- Nontvspor

     Fenerbahçenin hayalarını yalamaya devam ediyor her ikiside .Selçuk için zürriyet 5 yıl için 21milyon euro derken nontvspor 18 milyon euro demiştir.
     Galatasaray Spor Kulubü ise kap'ta sözleşmenin detaylarını açıklamıştır ;

    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.




     Selçuk önümüzdeki sezon bütün maçlarda oynasa (9 Türkiye Kupası , 34 Lig ) 43 X 15000 = 645.000 euro yapmaktadır.Yani ilk sezon maximum 2.645.000 lira alabilir.Kalan 4 yıl Galatasaray'ın şampiyonlar ligi finali oynacağını düşünürsek( 9 Türkiye Kupası ,34 Lig ,13 Şampiyonlar Ligi ) 56 X 15000 = 840.000 euro yapmaktadır.Yani 4 yıl için 11.336.000 lira yapmaktadır.Buna lk sezon alacağı 2.645.000 ve süper kupa filan artı 4 maç eklenince = 14.065.000 gibi bir rakam karşımıza çıkıyor.Yani Selçuk max 14.065.000 lira para kazanabilir 5 yıl içersinde ki o da yıllık 3 milyon euroya bile gelmemekte.
    Kusura bakma yandaş medya bende kanıtlayamadım 21 veya 18 milyon euro alacağını : /

edit : Devlet Bahçeli hesabı yaptım, işin taşşağındayım ,hesap yapılırken tüm kupalarda final oynanıcağı hesaplanmıştır.

25.5.11

- Fazla Diyecek Bir Şey Yok -

Sizi tebrik etme zamanı geldi sanırım artık , Sonuna kadar hak ettiniz bu Şampiyonluğu..Sen ekranın önünde çocukken duvarında Aykut'un ,Rıdvan'ın posteri olduğunu söyleyen yalancı .Teşekkür ediyoruz Türk Futboluna çok büyük hizmetler veriyorsun , yeni şeyler katıyorsun futbolumuza ; basına kol hareketi çekmek gibi şimdi de haram helal kavramını soktun Türk Futboluna şampiyonluk ananın ak sütü gibi helal sana ve size Emre Belözoğlu..Volkan Demirel sana diyecek söz bile yok..Fenerbahçe hak ettiği bir şampiyonluğu kazanmanın haklı gururu içinde aşağıdaki fotoğraf ise İsveç - Danimarka maçına ait.

24.5.11

-Bu Tercihi Biz Değil Siz Yaptınız -



Bir kaç gündür Fenerbahçe bayrağı vs asan yerleri #butercihibizdegilsizyaptiniz ile afişe ediyoruz işte o yerlerden bazılarını izninizle paylaşıyorum.Bundan sonra gittiğiniz yerlere dikkat edin lütfen : )

not: Biraz daha düzgün olabilirdi ancak çok fazla uğraşamadım kusura bakmayın


                                         ciftehavuzlarergunsarıcakuaför



                                               CITY's DANCE saskinbakkal



                                                       corner.çiftehavuzlar




                                              GEDiK YATIRIM erenkoy bagdat cad.




                                                 göztepe-kahvemania




                                       Izak Hason gayrimenkul bagdat cad.



           
                                        Kadıköy Bahariye Kekik Restaurant




                                     Küçükbakkalköy'deki Hyundai-Ucar Otomotiv




                                       PACIFIC cafe, Bagdat cad. Ciftehavuzlar




                               Kadikoy, Bahariye, Selale Rakı Balık




                               vefa gönenç&ufuk gökyayla Dişçi Şaşkınbakkal
                                              

                                            üstüm triko bahariye kadıköy




   
bigo caddebostan




 
                                           selamininbenzini.saskinbakkal


Elimizde fotoğrafı olmayan bir kaç  yer ve kişi ismi daha , 

Akmerkez




Old English Pub



www.notebookhastanesi.com.tr



Ntvspor



Opet




AKP


Antalya jolly joker



Gungoren Zenginli Renault Bayii



Avea



Cardfinans



Balans Brau



Mehmet Ali Erbil ( ! )  ( http://www.youtube.com/watch?v=U3ZvwAkgpVQ )



 Doğan Medya  Grubu


            

 
                                                          caddebostan saloon back     
                                                                  


caddebostan etiler marmaris büfe



   
 
erenköy waffle shop



zümrüt foto çifte havuzlar




Erenköy Muji
    

Şaşkınbakkal SampiPide /ZatenSamsunPidesiGüzelDeğilGelinBolamandaYeyin

Mey Kebap / Kadıköy

23.5.11

- Trending Topics -

  
Bizler tarafından başlatılan( Galataasaray Taraftarından bahsediyorum  tekrar yinelemem biz deyince anlayacaksın ! ) #aminakoyim hareketii başarıyla sonuçlanmıştır.Bu da onun bir belgesidir.Rahat olun beyler sıkıntı yok.

21.5.11

- Lanet Bir Sezonun Ardından -

    Umutlarla başlarken sezon stoper alınmadı , sol bek alınmadı , forvet sakat Baros'a emanet edildi.Orta sahanın ortasına 2. bir takviye yapılmadı Mehmet Topal satıldı önce, daha sonra Keita satıldı Karpaty maçında ise bizim umutlarımızı sattı yönetim ve Hakan Balta ..Lige dönerken Misimovic ve Insua transferleriyle gazı alındı tribünden bir çok kişinin.
    Ligde berbat başladı Riijkaard'ın sistemi bu futbolcularla uygulanamıyordu belli ki ..Servet hocaya rest çekiyordu resmen yönetim ise sessizce izliyordu olan biteni.Olmuyordu bişeyler uyuşmuyordu takımda , futbolcular Frank'a komplo koruyor dedikoduları dolaşıyordu ortalıkta, sezon başından beri birbirinin kopyası olan goller yerken Barış,Mustafa,Ayhan,Cana gibi futbolcularla pozisyon yaratmaya çalışıyorduk.Birbirinin aynısı 3 gol yediğimiz Ankaragücü karşılaşması sonrası Riijkaard ile yollar ayrılıyordu.Bundan sonra ayyuka çıktı komplo iddiaları ve önü alınamaz bir hale geldi..Karşıya Hagi'nin önderliğinde giden takım yıllar sonra puan ile dönmüştü karşıdan özellikle Elano,Pino ve Misimovic'in oyunu bizleri umutlandırmıştı ki ... Umutlarımız bir kez daha yerini bu sezonun bomba transferi Hayal Kırıklığına bırakıyordu..Misimovic kadro dışı kalırken, Gaziantepspor'a elenerek son umudumuz kupaya da veda ediyorduk.Zor zamanda göreve gelen Hagi yönetime zorluk çıkarmadan yerini Bülent Ünder'e bırakıyordu.Bülent Ünder yönetiminde özellikle son zamanlarda bir toparlanma gözükmüş olmuş olsa bile sezonu -5 averaj ile bitirmiş olma gerçeğimizin üzerini örtmüyordu ve bir çok Galatasaraylı bu sezon da bitti ya bundan sonra bütün yıllar 30 gün diyordu içinden..
    Amatör şubelere değinmek istemiyorum pek saat çok geç oldu : ) Ancak STAD AÇILIŞI rezilliği var ki Adnan Polat'ın sonunu getiren en önemli şey oldu bence bu sezon..Ali Sami Yen ' e veda ederken içi burkulan bizleri Yeni Ali Sami Yen hiç de hoş karşılamadı..Erdoğan Bayraktar'ın haddini aşan söylemlerini,bizim tepkimiz,bizim tepkimizi ise Bürokratların ve yalakalarının stadı terketmesi  bunu ise Recep Tayyip Erdoğan'ın konudan ne kadar bihaber olduğunu gösteren açıklamaları izleyince (bkz. Bir Allah Kuruşu) Bizler çileden çıkıp Galatasarayımızın hakkını aramaya çalışırken , Adnan Polat kendi yatırımlarını düşününce Galatasaray içinden çıkılmaz bir hale geliyordu..(Adnan Polat yalakaların hemen peşinden stad açılış maçını izlemeyip stadı terkettiği yetmediği gibi,Başbakandan özür dilemiş hatta bunu yapanlar Galatasaraylı değildir gibi söylemlerde bulunmuştur)Bunun üzerine 2.Başkan Prof .Dr Mehmet Helvacı seçime gitme çağrısı yaparken Adnan Polat kendisini istifaya davet ediyordu.Daha sonra yaşanan süreçlere değinmek dahi istemiyorum çünkü Galatasaray'ım hiç haketmediği kadar zor günleri yaşıyordu.Nihayetinde Adnan Polat idari yönden ibra edilmeyip seçime gidiliyordu ve seçimi Ünal Aysal Başkanımız kazanıyordu..
    Seçimden bu yana 2 de 2 yapan Galatasaray Futbol Takımının bundan sonraki tüm maçları kazanması dileğiyle..Bu sezonda bitti ya çok şükür daha ne isteriz Şampiyonluktan başka ?




Bu sezonun kattığı şeylerde yok değil ;

Georghe Hagi : Culio ve Kazım'ı bize kazandırdı.

Adnan Polat : ' Bunu yapanlar Galatasaraylı olamaz ' söylemini bize kazandırdı.

TRT Spor : Arda ile taraftarın barışmasını istemeyerekde olsa sağladı.

Bülent Ü.-Tugay K.-Cüneyt T. : Zor durumda görev alan Galatasaraylıların var olduğunu bize ispatladı.

Mustafa Sarp : Kalasın bir futbolcudan daha iyi oynayabileceğini ispatladı.

Hakan Balta : Günde 2 paket sigara içen birisinin ne hale geleceğini ispatladı.

20.5.11

Johan Elmander


     Elmander'den daha çok dikkatimi çeken birşey oldu bu kadar erken biten transferimizi son yıllarda hiç hatırlamıyorum.Yönetim hızlı başladı ve öyle devam edecek gibi de duruyor sanki güzel günler yakın güneşli günler.
    Toulouse'de oynarken takip ettiğim beğendiğim bir oyuncuydu.Bolton'da beklentileri karşılayamadı ama bu iyi bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.Fiziği,güçlü yapısına rağmen teknik ve pasları çok iyi bir oyuncu.Gerekirse Baros gibi gerekirse Nonda gibi oynayabilen bir oyuncu yani hem duvar olur,hem aralara kaçar.Attığı gol sayısı az evet ama adam Suriye Liginden gelmiyor, dünyanın en iyi liginden geliyor kaldı ki bu sezon 10 gol attı.Efsanemiz olarak giden Hakan Şükür'ün Avrupa karnesine baktığınızda Elmander'e ne kadar haksızlık yaptığınızı anlarsınız.Bu adam bir Ibrahimovic değil belki ama Türkiye Liginde Ibra etkisi yaratabilme potansiyeline sahip bir isim.Oyuncu geçer,pas atar,şut atar,kafa vurur kısacası  Fatih Terim'in kafasındaki sistem de çok iyi bir oyuncu olacağına eminim.Hakan Şükür'den sonra hücum presi yapacak bir golcümüz oldu nihayet.Kariyerinde sakatlık geçirmemiş olması ve sağlam bir şekilde buraya gelmesi ise cabası.
    Destanlar yazmaya gel Johan Elmander.Hoş geldin !

19.5.11

Şizofreninin Hayalleri

Sen gidersin hayalin kalır benimle,
Kimse koparamaz seni benden hiç kimse,
Bir şizofrenin oyunlarını oynarım içinde,
Sen olursun yine..

Sen gidersin bakışların kalır bende,
O güzel gözlerin seni hatırlatır bana,
Yeniden aşık olurum sana,
Denize her bakmamda sen gelirsin hatrıma..

Sen gidersin hüznün kalır bende,
Her iyi günümüz için mum dikmiştim bahçemize,
Hepsi söner oldu bugünlerde,
Gitme en azından aşkın kalsın bende..

Galatasaray 2011/2012



    Fatih Terim'in de başa gelmesiyle çok iyi bir takım kurulacağına inancım tam özellikle yerli oyuncular konusunda bu hamleyle Galatasaray bir adım öne geçmiş durumda.Konuşulanlara göre Selçuk ve Elmander transferleri bitmiş durumda ve büyük bir sürpriz olmazsa önümüzdeki sezon bizim formamızı terletecekler.Hamit için ise Real Madrid olmazsa kesin Galatasaray deniliyor.
     Fatih Terim'in 4-4-2 veya 4-3-1-2 gibi bir sistemle sahaya çıkacağını düşünüyorum özellikle pres yapan bir takım istediği için ilk tercihinin 4-3-1-2 olacağı kanaatindeyim hücum-ofans dengesi yerinde 2 orta saha ve 1de süpürücü olarak defansif ağırlıklı oyuncu oynatabilir.
    Sabri-Servet-Hakan 3 lüsünün takımda kalacağını düşünüyorum.Yabancı bir stoper ise büyük ihtimalle alınacaktır Gökhan-Servet ikilisine göbeği emanet etmek elinde bombayla dolaşmaya benzer.Fatih Hoca'nın görüşü ne olacak göreceğiz hep birlikte.
     Cana Fatih Hoca'nın seveceği sisteminde kilit rol oynayabilecek bir futbolcu ancak iyi bir teklifde satılabilir bence.Olası orta saha 3 lüsü Kallström-Cana-Selçuk(1) , Kallström-Selçuk-Hamit(2),Selçuk-Cana-Hamit(3) olarak duruyor en gerçekleştirilebilir olanı ise 1 numara sanki.Hamit büyük ihtimalle imzalayacaktır Real Madrid'e.Kallström yerine de belki başkası olabilir Fatih Terim belki Culio'yu 11 de düşünebilir veya Kallström yerine başkası transfer edilebilir bunuda zaman gösterecek.
    Forvette ise Baros sıkıntısıyla karşı karşıyayız hırslı ama sakat , golcü ama saha içinde disiplinsiz bir oyuncuyla karşı karşıyayız.Oynadığı dönemlerde şüphesiz Türkiye'nin en iyi forveti ancak Stadda olduğu maç sayısı evinde izlediği maç sayısından az.Baros konusunda Fatih Terim'in Baros ile görüşüp ona göre bir karar vereceğini düşünüyorum sürekli sakatlanıp üstüne birde sürekli kart görmeye devam edecekse Milan Baros'a da Kewell'a denildiği gibi Hoşçakal denilmeli.Elmander'e gelince eskiden çok beğendiğim bir oyuncuydu ama son zamanlarda pek takip edemedim.Kewell'ı da çok beğenirdim eskiden ama geldiğinde cebine katkısı Galatasaray'ımıza katkısından daha çok oldu.Bakalım Elmander ne yapacak?
    Her ne olursa olsun seneye Mücadele eden,koşan,rakibi bıktıran ve organize hücumlar geliştiren bir Galatasaray izleyeceğimize eminim buda beni mutlu etmek için yetiyor.

Harry Kewell

Geldiğini duyduğum gün çok heyecanlanmıştım bana göre Liverpool'un en iyi isimlerinden birisiydin ancak bizde ne yazık ki başarılı olamadın sakatlıklardan bir türlü kurtulamadın.İlk sezonun da aslında başarılıydın ama daha sonra ki senelerde ne yazık ki Kewell ; bizden daha çok milli takımında forma giydin.Yolun açık olsun ' Oz Büyücüsü ' en azından Bordeaux maçında bizim içinde bir büyü yaptığın için çok teşekkür ederim. Hoşçakal!

18.5.11

Fatih Terim

     En güzel yıllarımızda o vardı bizimle birlikte yine böyle bir durumda başa gelmişti 1996da.Ben mutluyum İmparator geri döndüğü için haa korkularım yok mu tabii ki var egosu şişkin ; eskiden beri böyle Milandan gönderilme nedenlerinden biriside bu durum ama eskiden hırslı ve inatçıydı bunların gidip sadece egosunun kalması beni kuşkulandırıyordu ancak Lig TV de söyledikleri yaratmak istediği takım hakkında da bilgiler veriyordu ve gördüm ki Fatih Hoca 1996 yılında takımın başına geçmek üzere gelen içimizden biri.
 

     2.dönemi iyi geçmedi evet , bir sürü transferler yapıldı olmadı tutmadı evet ama o zaman güçlü bir yönetim yoktu, yeni bir takım yaratmayı beceremediler.21 tane oyuncu alacağımıza Hoca istediğin 5 tane kaliteli oyuncu alalım diyemediler.Eski hırsı,inadı olmayan Fatih Hoca'da 2.senesinde görevi bırakmak durumunda kaldı.


    Fatih Terim ileride pres yapan,hücuma olabildiğince organize çıkan bir takım yaratacak gibi duruyor.Gönderilmesi an meselesi olan Barış Özbek'in bile takımda kalmasını isteyebilir.Servet'e teklif varsa yollatabilir veya oynatmayabilir çünkü Hoca'nın sisteminde yeri yok.Milli takımda oynatıyordu diyenler Vedat'a bakıp Servet'i görebilir.
  


     Fatih Terim'i eleştirenler ; Fatih Terim 'i unutsun CV sine baksın , Milan,Fiorentina,UEFA Kupası,Avrupa 3.lüğü ve sayısız kupa.Bu CV ile bir yabancı hoca gelse eminim herkes Ünal Aysal iyi iş başardı diyecekti.Bende diyorum ki bunları yapan bir Türk ismi bir Galatasaraylı ismi ve en önemlisi ona eski heyecanını yükleyerek Galatasaray'ın başına getiriyorsa Ünal Aysal çok çok iyi bir iş başarmıştır.